Käyttöohje

Kirjautuminen sisään palveluun

Kirjaudu palveluun sivun oikeassa yläkulmassa olevasta linkistä.

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi tai itse määrittelemäsi käyttäjätunnus.
Saat tilauksesi jälkeen sähköpostiisi kertakäyttöisen kirjautumislinkin, josta pääset luomaan itsellesi salasanan. Unohtuneen salasanan voit tilata kirjautumissivulta.

Työsuhdepalvelun etusivulle on koottu palveluun tuotua uutta sisältöä ja ajankohtaisia asioita. Etusivun yläpalkissa olevista linkeistä pääset eri aihealueisiin liittyvään tietoon.

Vain jotain tiettyä henkilöstöryhmää koskevat ohjeet ja määräykset on merkitty eri henkilöstöryhmiä kuvaavilla ikoneilla. Jos ikonia ei ole, teksti koskee sekä työntekijöitä, toimihenkilöitä että ylempiä toimihenkilöitä.

Termit tutuksi -osioon on koottu työehtosopimuksissa, palkanlaskennassa ja työsuhdeasioissa käytettyjä keskeisiä käsitteitä ja lyhenteitä.

Usein kysyttyä -osiossa julkaisemme Teknologiateollisuuden työsuhdepäivystykseen tulleita kysymyksiä ja niiden vastauksia.

Näin käytät Työsuhdepalvelua

Hakutoiminto on sivun yläpalkissa.

Voit lisätä palveluun kirjanmerkkejä sellaisiin kohtiin, joita tarvitset usein. Kirjanmerkkisi näkyvät etusivun Omat kirjanmerkit -osassa, kun olet kirjautuneena palveluun. Jos kirjanmerkeiksi tekemiisi sivuihin tehdään muutoksia, niiden eteen tulee tähti.
Kirjanmerkin voit poistaa sivun alussa olevalla kuvakkeella "Poista kirjanmerkki".

Voit tulostaa Työsuhdepalvelun aineistoa halutessasi. Tulosteessa näkyy tulostamispäivämäärä, jotta tiedät, minkä hetken tilanteessa olet tulostamaasi sivua tarvinnut.

Omien tietojen ja tilauksen hallinta Omat tiedot -sivulla

Omia ja yrityksesi tietoja pääset muuttamaan Omat tiedot -sivulla.

Tilauskausi

Työsuhdepalvelun käyttöoikeuslisenssi on voimassa vuoden kerrallaan.
Kun käyttöoikeuskautta on jäljellä 30 päivää, saat sähköpostiosoitteeseesi viestin, josta voit uusia tilauksesi, ja voit jatkaa Työsuhdepalvelun käyttöä keskeytymättä.
Jos haluat lopettaa tilauksesi, jätät vain tilauksen uusimatta. Kun käyttöoikeuslisenssisi voimassaoloaika on päättynyt, et enää pääse kirjautumaan palveluun mutta voit tilata sen uudelleen.

Lisätietoja Työsuhdepalvelun käytöstä antaa Teknologiainfo Teknova Oy:ssä Kristiina Kaski, puh. 040 749 0619 tai asiakaspalvelunumeromme  09192 3381, etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi.